Ēdienkarte

ĒDIENKARTE 16.04 - 21.04.2018.


PIRMDIENA, 16. aprīlis

BROKASTIS Auzu pārslu biezputra ar zemeņu ievārījumu. Tēja ar citronu.

OTRĀS BROKASTIS Skolas piens. 
PUSDIENAS Siera zupa.Rudzu maize. Dzērveņu sulas uzpūtenis ar pienu.
LAUNAGS Kartupeļu salāti. Saldskābmaize ar  sviestu. Kumelīšu tēja.


OTRDIENA, 17. aprīlis

BROKASTIS  Sēklu maize ar sieru. Kviešu maize ar tomātu. Piparmētru tēja. Ābols
PUSDIENAS Vārīti kartupeļi. Tomātu mērce. Viltotais zaķis. Svaigu kāpostu - burkānu salāti. Putukrējums ar persiku sulas mērci.
LAUNAGS Piena zupa ar makaroniem. Rudzu maize ar ķiploku sviestu.

  TREŠDIENA, 18. aprīlis

BROKASTIS Pupiņu salāti. Formas maize ar sviestu. Augļu tēja. Bumbieris.
OTRĀS BROKASTIS  
PUSDIENAS Viltotie kāpostu tīteņi.Svaigs gurķis. Biezpiens ar saldo krējumu. Sulas mērce.
LAUNAGS Cukurbulciņas. Piens.


                                                CETURTDIENA, 19.aprīlis

BROKASTIS Putraimu biezputra ar skābu krējumu. Cigoriņu kafija. Banāns.

PUSDIENAS Biešu zupa. Rudzu maize. Makaroni ar gaļu. Marinēts gurķis. Ķiršu-ābolu sula.

LAUNAGS Svaigu gurķu - tomātu salāti. Pilngraudu maize ar sviestu.Melnā tēja.


      PIEKTDIENA, 20.aprīlis

BROKASTIS Olu kultenis. Kviešu maize ar sviestu. Kumelīšu tēja.

OTRĀS BROKASTIS Skolas piens.
PUSDIENAS Plovs. svaigs tomāts. Rupjmaizes ķīselis ar pienu. 
LAUNAGS Viltotā zivju zupa. Saldskābmaize ar sviestu un doktordesu. 

SESTDIENA, 21. aprīlis

BROKASTIS Mannā biezputra ar aveņu ievārījumu. Augļu tēja.

PUSDIENAS  Irdenie griķi. Maltās gaļas mērce. Svaigs gurķis. Kefīrs. Piena konfektes.

LAUNAGS Saldās brokastis. Piens. Ābols.

 

 
                                            

 

 

 

 

 

    

  

 Ēdienkarti sastādīja: medmāsa L.Mežciema