Ēdienkarte

ĒDIENKARTE 19.02 - 23.02.2018.


PIRMDIENA, 19. februāris

BROKASTIS Rīsu biezputra ar ievārījumu. Tēja.

OTRĀS BROKASTIS Skolas piens.
PUSDIENAS Skābeņu zupa. Rudzu maize. Piena ķīselis ar sulas mērci.
LAUNAGS Sēklu maize ar sviestu un tomātu. Saldskābā maize ar siera pastu. Tēja.


OTRDIENA, 20. februāris

BROKASTIS  Svaigu gurķu salāti. Sēklu maize ar sviestu. Kumelīšu tēja. Bumbieris.
PUSDIENAS Vārīti kartupeļi ar vistas filejas mērci. Svaigu kāpostu - burkānu salāti.
LAUNAGS Piena zupa ar auzu pārslām. Saldskābmaize ar sviestu. Ābols.

TREŠDIENA, 21. februāris

BROKASTIS Olu salāti ar dārzeņiem. Rudzu maize ar svioestu. Tēja.
OTRĀS BROKASTIS Skolas auglis. Skolas piens.
PUSDIENAS Burkānu - dārzeņu biezeņzupa. Formas maize. Griķi ar maltās gaļas mērci. Svaigi tomāti. Sula.
LAUNAGS Mannā biezputra ar upeņu sulas mērci.


CETURTDIENA, 22. februāris

BROKASTIS Rosols. Saldskābā maize ar sviestu. Tēja. Skolas ābols.
OTRĀS BROKASTIS 
Skolas piens.             
PUSDIENAS Šmorgaļas zupa. Rudzu maize. Rupjmaizes ķīselis ar putukrējumu.
LAUNAGS Sausās brokastis ar pienu. Konfekte.

                                              PIEKTDIENA, 23. februāris

BROKASTIS Putraimu biezputra ar krējumu. Tēja. Banāns.
PUSDIENAS Kartupeļu biezenis ar piena mērci.Cīsiņš. Skābu kāpostu + burkānu salāti.
LAUNAGS Drumstalmaize ar skolas piens.

 

 

 

 

 

 

    

  

 Ēdienkarti sastādīja: medmāsa M.Kapusta