Ēdienkarte

ĒDIENKARTE 18.03 - 22.03.2019.

 

                                                PIRMDIENA, 18. marts
BROKASTIS
Auzu pārslu biezputra ar ievārījumu. Tēja. Ābols.
PUSDIENAS Raibie rīsi ar vistas gaļu un dārzeņiem. Marinēts gurķis. Kakao ķīselis ar pienu. Ābolu - dzērveņu dzēriens.

LAUNAGS Piena zupa ar nūdelēm. Graudu maize ar sviestu un vārīto desu.

                                               OTRDIENA, 19. marts

BROKASTIS  Olu kultenis ar zaļiem zirnīšiem. Graudu maize ar sviestu un gurķi. Tēja. Graužamburkāns.

OTRĀS BROKASTIS Skolas piens.
PUSDIENAS  Frikadeļu zupa ar krējumu. Mannā kukurūzas biezputra ar upeņu ķīseli. Rudzu maize. Bumbieris. 
LAUNAGS Makaroni ar sieru. Tēja.

 

                                               TREŠDIENA, 20. marts

BROKASTIS Kukurūzas biezputra ar ievārījumu. Kafijas dzēriens ar pienu. Ābols. 

OTRĀS BROKASTIS Skolas piens.   
PUSDIENAS Viltotais zaķis. Vārīti kartupeļi ar piena mērci, ķīnas kāpostu salāti ar eļļu. Cidoniju dzēriens. Auzu pārslu cepums.
LAUNAGS Ābolu biezās pankūkas ar ievārījumu. Tēja ar cukuru.

                                               CETURTDIENA, 21. marts

BROKASTIS Siera sakņu salāti. Saldskābā maize ar sviestu. Tēja.

PUSDIENAS  Zivju zupa(heka fileja)ar krējumu. Jogurta krēms ar ābolu sulas ķīseli. Rudzu maize. Banāns.   

LAUNAGS    Biezpiens ar krējumu, vārīti kartupeļi. Kefīrs.

     

   PIEKTDIENA, 22. marts

BROKASTIS  Četru graudu pārslu biezputra ar sviestu, kafijas dzēriens ar pienu un cukuru. Ābols.

PUSDIENAS Kurzemes strogonovs, vārīti griķi. Kāpostu salāti ar papriku un eļļu, ābols rabarberu kompots.      
LAUNAGS Kanēļmaizīte, tēja.

 

 

 
                                            

 

 

 

 

 

    

  

 Ēdienkarti sastādīja: medmāsa L.Mežciema